0

Sexig 20 åring

Singel 20 åring vill träffa kille

Joo, jag är en nymfoman, alltså vet inte om jag är det på riktigt, men känner mig som en. Klart man är allmänt kåt av sig och vill ligga när man bara är 20 år också. Jag har precis kommit hem till Sverige igen. Har jobbat som aupair i Norge av alla länder. Norrbaggar är roliga men fan inte mycket att ha i sängen, kunde inte hitta en enda älskare som höll måttet under mina år i Oslo. Jag vill gärna träffa en kille i Sverige nu, du behöver inte vara helt svensk, men ja bo här och vara duktig i sängen. Har inte bestämt mig för hur jag vill att du ska vara, så skriver inte något om ålder eller andra önskemål. Vi tar det helt enkelt sen. Lissie kallas jag, gillar sex och erotik väldigt mycket. har ett rid intresse med, både på män och hästar. annars gör jag inte så mycket utöver det på fritiden. jag är inte så duktig på att skriva kontaktannons, jag är nog en tjej som är bättre på att lära känna någon via telefon eller live. Låter något av det jag skrivit intressant? Ta kontakt med mig här : LIZZIE LITEN så får du telefonnummer osv när du tar kontakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *