0

Singel och sökande

nails

Bloggerska visar tuttar och fitta

Jag är en heltidsbloggerska, ni kanske känner igen mig eller inte? Jag skriver blogg och har gjort detta i 3 års tid, men inte en svensk blogg utan en dansk sexblogg där jag provar olika outfits och sexleksaker. Kan väl påstå jag är en av Danmarks kändaste, trots att jag är Svensk, men talar både danska och tyska med. Surfade in på denna blogg då vi rankar på samma sökord i google, råkade hamna här när jag var ute och mätte mig med konkurrenter. Självklart laddar jag upp en porrig bild på mig, då jag precis gjort nya naglar och allt. Gillar ni naglarna? Jag bor i landets södra del, och är öppen för att lära känna öppensinnade tjejer och killar som gillar att ses för lite lek och bus. Ni som läser min blogg vet att jag brukar ha bild och porrfilm som jag själv spelat in med nya människor jag träffar via nätet. Win-win jag får matrial till bloggen, du får skön sex! kontakta mig? Jag finns överallt men enklast via snapchat eller www.sexzone.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *