0

Naken i solariet

4YCv4tJ

Nakenbild från solariet

Ligger och solar nu på morgonen i solariet. Inte ens solariet kan man ligga o koppla av i utan att blippa på mobilen, undrar hur Iphone mår i ett solarium egentligen. I vintras körde jag piercingar i bröstvårtor, förra året körde jag lite gaddningar, nu i år tänker jag bli brun och fin och dessutom ännu slankare och mer vältränad. Älskar att ta hand om min kropp. Älskar att klä mig i tighta kläder, så man får rejält med blickar när man går på stan. Det roligaste jag vet är när man möter par, killen glor på en och hans tjej märker det och rycker i honom, händer hela tiden. Killar är bara människor det ligger i deras natur att titta på läckra kvinnor, det bara är så. Vissa killar är bättre på att dölja det än andra. En del killar blir som hungriga hundar som ser ett saftigt hundben när de ser mig, jag skulle skämmas som flickvän att ha en sådan pojkvän. Man ska väl kunna bete sig respektfullt mot sin partner. Tänkte höra med er bloggläsare om vart man ska gå och sola och bada topless i sommar, jag bor i centrala Stockholm. Jag vet att man kan bada topless på alla stränder, men tex stränderna i Södertälje jag varit på, känns bara inte ok. Arabfamiljer med barn sitter och grillar och där ibland ska jag ligga och få färg på mina tuttar. Tips mottages i kommentarer tack jaja om inte så hoppas jag ni gillar min Tuttbild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *