0

Sexy and i know it

body

Jag är sexig och jag vet om det

Äh, lite får man väl skryta när man kämpat hårt för att komma i form till sommaren beach2021 😉 Jag är egentligen inte den skrytsamme, men när man mått dåligt över sitt utseende länge och äntligen vågat ta steget till att göra en bröstförstoring och trimma mig på gymmet så ska man skryta lite tycker jag. Alla kan ju göra det, handlar om vilja och diciplin. Jag har ökat muskelmassa, brännt fett och fått ett par tonårstuttar igen som står rakt upp när jag ligger på rygg. Jag vågar ge mig ut på tinderdejter nu med både heta tjejer och killar utan att vara det minsta orolig för hur jag blir dömd vid första ögonkastet. Inte hittils varit med om en enda en som inte skulle tycka om mitt utseende. Självklart måste allt annat klicka med, vilket det inte alltid gör. Man är ju en bitch. Chatta med mig? Sexzone

Updatering 7 juli 2021
Alltså, med min tur har jag fortfarande inte lyckats hitta en dejt ens, vill inte ens räkna hur många hela nätter jag chattat bort med killar som varit galna i mig i början, men när det väl drar ihop sig till en dejt IRL dyker de inte upp eller slutar svara? Vad handlar det om egentligen? Är det för killarna jag chattat och sexchattat med är lögnare och egentligen inte alls är singlar utan upptagna gifta män vars samvete tillåter dem att chatta och inleda affärer online men inte att ha sex med någon? Snälla rara ni.. jag har ett hjärta och känslor med, kontakta inte mig om du inte vill gå hela vägen. jag blir sårad förstår ni väl? Om nu nån vill ha kontakt som vågar gå hela vägen så heter jag millanx på www.sexzone.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *